Stijlvol in Glabbeek - Vaste datum

Gedurende drie uur word je ondergedompeld in de boeiende wereld van aroma’s en smaken.


Wat is er beter dan op een lange avond in november bij een gezellig houtvuur van gedachten te wisselen over de wine&foodpairing van evenzwijnragout met een intense, volle  Zinfandel of een Amarone della valpolicella? En ben je benieuwd om Bulles Rouge de Minière (cabernet franc) van Château de Minière te proeven met chocolade of een fruitdessert?

Kom dan naar de workshop STIJVOL IN GLABBEEK. Het boek Wijnboek voor Foodies van Kristel Balcaen ‘one of the leading wine ladies of the moment’ is onze leidraad.

In ons salon word je onthaald met een parelende wijn en in onze gezellige keuken proeven we twee witte, drie rode wijnen en een dessertwijn vergezeld van uitgelezen proevertjes. 

Om ons nog meer te verdiepen in de fascinerende wereld van de wijnen krijg je ook een presentatie over de wijndomeinen, de verschillende druivenrassen en hoe deze bijzondere wijnen in de fles komen. 

Ontdek in groepjes van zes tot acht personen hoe de aroma’s en smaken van wine&food elkaar naar een hoger niveau tillen.


Praktisch
Inclusief
  • 7 wijnen met 14 hapjes om het food&wine pairing concept te verhelderen
  • Presentatie van wijndomeinen, druivenrassen en wijnmaakproces
Inschrijven
  • 6-8 personen
  • Inschrijving ten laatste op donderdag 31 oktober 2024
  • Je kan individueel inschrijven of met een groepje
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x